top of page
KAVAI15årjubileumFotografateljemases.se_39.jpg

Medlemskap

Välkommen till ett nätverk som bygger på aktivt medlemskap, vi ger och får kontakter av varandra och delar med oss av vår kunskap.  Bjud in dina kvinnliga kontakter att bli en del av vår gemenskap.

Detta ingår i ditt medlemskap

Föreläsningar och utbildning

Varje år bjuder vi in till 9 föreläsningar. Här träffas vi och nätverkar, bjuder med gäster och lyssnar på en föreläsning i något spännande ämne. Då ingår lätt förtäring, dryck, kaffe och kaka.

Några gånger om året anordnas även SUB-grupper där vi träffas på frukost och delar med oss av våra erfarenheter samt hjälper varandra utvecklas kring olika områden.

Gäster

Mötena blir extra roliga när vi har många gäster, och det är en del av medlemskapet att bjuda in dem. Gästen betalar 350 kr före mötet. Gäster kan besöka oss två gånger innan de blir medlemmar.

I61A0966.jpg

Medlemskap
100 kr (momsfri) per år


Mötesavgift
Exklusive mat - 840 kr exl. moms per år
Inkl mat vid 10 tillfällen
- 2640 kr exl. moms per år


Medlemsinsats
100 kr (momsfri) vid inträde i föreningen

Medlemsavgift

Som ny medlem faktureras du en medlemsavgift, mötesavgift samt en medlemsinsats.


Vid varje möte serveras mat och du väljer själv om denna ska ingå i fakturan eller betalas separat vid varje möte (eftersom lokalhyran ingår kan mat inte väljas bort).

Som standard skickar vi ut en faktura inklusive kostnaden för mat men vill du bara betala medlemsavgiftoch mötesavgift och därmed betala maten vid varje möte så meddela oss detta i din ansökan.

Fyll i dina uppgifter för att ansöka

För att erhålla medlemskap i KAVAI vill vi att du:

  • är aktiv och delaktig genom att närvara på så många möten som möjligt och genom att ha en vilja och ett driv att både GE och FÅ kontakter

  • har en vilja att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter

  • bjuder in gäster till våra möten

Tack för din ansökan!
Vi kontaktar dig med vidare information inom kort.

bottom of page