top of page
Vill du ha ditt vin med eller utan alkohol idag?
Vill du ha ditt vin med eller utan alkohol idag?

tors 29 aug.

|

Grand Hotell

Vill du ha ditt vin med eller utan alkohol idag?

Kavaimöte - Moa Gürbüzer

Tid och plats

29 aug. 2024 15:00 – 17:00

Grand Hotell, Hallbergsplatsen 2, 503 30 Borås, Sverige

Om evenemanget

Kan vin utan alkohol verkligen smaka bra? Svaret är ja. Tillsammans med experter på vin, med några av de bästa vingårdarna i Frankrike och Italien tar Oddbird International fram premiumviner helt befriade från alkohol. Deras viner kännetecknas av höga komplexa smaker, som fungerar lika bra till mat som till umgänge. Företaget drivs dock av en fråga större än produkterna.

Moa Gürbüzer är VD och grundare av Oddbird. Det svenska vinhuset som blivit världsledande på produktion av premiumviner helt befriade från alkohol. Efter två decennier som familjeterapeut där Moa på nära håll fick se vilken skada alkohol gjorde för familjer, och framför allt barn. Hon förstod då att det behövs en förändring i dryckeskulturen för att kunna hjälpa alla dessa barn. Där skapades idén till Oddbird, ett företag som skulle ändra alkoholkulturen en flaska i taget. Moas tydliga vision om att frågan ”Vill du ha ditt vin med eller utan alkohol?” ska bli lika naturlig som att fråga ”Vill du ha ditt kaffe med eller utan mjölk?” har drivit företaget framåt från dag 1. Idag finns Oddbird i 16 länder och växer för varje dag som går.

Varmt välkomna att lyssna på Moas historia om att våga följa sina drömmar, Oddbirds resa till dagens nuläge och hur man som kvinnlig företagare vågar ta plats i mansdominerande platser.

Lunch och kaffe m. kaka serveras vid alla våra KAVAI möten!

KOSTNAD: 350 kr för gäster utan guldbiljett. Medlemmar och partners deltar kostnadsfritt.

BETALNING: Länk till betalning kommer med anmälningsbekräftelsen, din plats är säkrad först när betalning är erlagd.

AVANMÄLAN OCH NO-SHOW: Avanmälan senare än Fredag 23e augusti samt no-show debiteras halva kostnaden.

ANMÄL DIG HÄR

Dela detta evenemang

bottom of page