top of page
Världens mest okända företag?
Världens mest okända företag?

tis 10 dec.

|

Bolander & Schön

Världens mest okända företag?

Glöggmingel hos Bolander & Schön!

Tid och plats

10 dec. 2024 17:00 – 19:00

Bolander & Schön, Björkhemsgatan 40, 506 46 Borås, Sverige

Om evenemanget

”Få vet vilka vi är, kanske är vi världens mest okända företag. Vår logotyp finns inte heller på några produkter, för det är våra kunders produkter. De vet, det räcker för oss.”

Bolander & Schön är ett familjeägt specialsnickeri med anor från -50-talet och som nu drivs av tredje generationen Schön. De är ett specialmaskinsnickeri som erbjuder närproducerade kvalitetsmöbler i trä. Aldrig massproducerat. Alltid kvalitetssäkrat.

Utmaningen som driver dem framåt är att hitta den optimala lösningen på varje uppdragsgivares specifika önskemål och krav. Som de själva uttrycker det: ”Det vi gör, gör vi på ett sätt, som om det vore vi själva som var beställare. Utmaningen som driver oss är att hitta den optimala lösningen på varje uppdragsgivares specifika önskemål och krav. För att lyckas med det behövs erfarenhet, kompetens och en hel del envishet. Det är sådana vi är. Vi ger oss inte förrän du får det precis som du vill.”

Catharina Rengensjö och Susanne Schön bjuder in Kavai på glöggmingel denna kväll. Det blir också tillfälle för alla medlemmar som önskar att skänka julklappar som vi lottar ut under kvällen.

Varmt välkomna till Catharina och Susanne!

KOSTNAD: Detta event är kostnadsfritt!

Dela detta evenemang

bottom of page