top of page
Leda i ständig förändring (1)
Leda i ständig förändring (1)

tors 09 maj

|

Grand Hotell

Leda i ständig förändring (1)

Ylva M Andersson

Tid och plats

09 maj 2024 08:30 – 13:00

Grand Hotell, Hallbergsplatsen 2, 503 30 Borås, Sverige

Om evenemanget

Välkommen till vår halvdagsutbildning i förändringsledning, skräddarsydd för ledare som navigerar i en värld av ständig förändring.

Idag är förändring den enda konstanten. För att möta detta behöver vi omforma vårt ledarskap och vårt sätt att arbeta. Snabba förändringar, skiftande maktstrukturer, teknologiska språng och nya beteenden kräver att vi ständigt utvecklar innovativa idéer och prövar nya metoder för att skapa värde och framgång.

Modern förändringsledning bygger på tre delar: kreativitet, kollektiv intelligens och kommunikation. Vi varvar teori med praktiska övningar, interaktivitet och reflektion.

Vad får du med dig efter utbildningen?

· Praktiska verktyg för att hantera förändringar i arbetsvardagen.

· Ökad stabilitet och självförtroende i ditt eget ledarskap.

· Insikter om vikten av att involvera dina medarbetare och proaktivt stärka din organisation inför framtida förändringar eller kriser.

Dagen leds av Ylva M Andersson, som är en av landets främsta experter på förändringsledning, och utbildningen utgår från hennes prisbelönta bok ”Leda i ständig förändring”. Ylva har gedigen erfarenhet av att leda genomgripande transformationer och hjälper idag organisationer att ställa om för att kunna möta ett arbetsliv i ständig förändring.

Hon är utbildad journalist och har haft tunga chefsbefattningar på flera av de största mediehusen, såsom TV4, Sveriges Radio och Sveriges Television. Sedan 2016 driver hon bolaget MAY Strategies, som stöttar ledare och deras team att framgångsrikt navigera i förändring.

Dela detta evenemang

bottom of page