top of page
KAVAI POP UP
KAVAI POP UP

fre 08 mars

|

Astern Mat och Möten (Pulsen)

KAVAI POP UP

Kom och fira internationella kvinnodagen på Astern (Pulsen) tillsammans med vår nya partner Kvinno- och tjejjouren (KTJJ) och eventet ”Stämpla ut”.

Tid och plats

08 mars 2024 15:00 – 22:00

Astern Mat och Möten (Pulsen), Kyrkängsgatan 8, 503 38 Borås, Sverige

Om evenemanget

Kom och fira internationella kvinnodagen på Astern (Pulsen) tillsammans med vår nya partner Kvinno- och tjejjouren (KTJJ) och eventet ”Stämpla ut”. Vi får även besök av Åsa Eriksson Berggren som föreläser hos oss den 25 April.

Denna dag är ALLA oavsett könstillhörighet välkomna! Bjud in dina vänner, kollegor, respektive eller kanske grannen!? Vi vill berätta och nå ut med vårt nätverk och KTJJs engagemang för så många som möjligt!

Du behöver anmäla dig till KAVAI POP UP och middagen separat för detta event! Då Astern tar emot middagsbokningarna. Du kan göra det via länkarna längre ner eller via hemsidan kavai.se. Ange, namn, epost, 8 mars klockan 16 när du bokad. Använd  "KAVAI" som kampanjkod så får du 5% rabatt.

15:00 - 16.00 Mingel i Konferensen - KAVAI POP UP Börja kvällen med oss i konferensen, där får vi möjlighet att lyssna till föredrag av KTJJ om deras verksamhet, nätverka och uppleva livemålning av en lokal konstnär. Under kvällen kommer vi även att lotta ut fina priser till er som medverkar!

16:00 - 17:30 Middag på balkongen Vi avnjuter en fin buffé på balkongen innan Awn drar igång. Pris och länk till bokning hittar du längre ner.

17:00 - 22:00 AW Stämpla ut Kvällen fortsätter för de som önskar på dansgolvet! Inträdet ingår om du deltar på KAVAI POP UP och/eller middagen. Deltar du bara på Awn så köps biljetter separat i entrén.

Insamling “våld i nära relationer”

ALLA, oavsett kön, kan utsättas för våld av en närstående. Varannan kvinna och var tredje man har under sitt liv utsatts för våld i nära relation. Vi kommer under kvällen genomföra en insamling för att stötta en mycket viktig samhällsfråga. Tillsammans kan vi öka medvetenheten och ge större möjligheter för KTJJ att hjälpa fler genom sin organisation.

Varmt välkomna!

Dela detta evenemang

bottom of page