top of page
Häng med oss till Käringön!
Häng med oss till Käringön!

fre 24 maj

|

Käringön

Häng med oss till Käringön!

Kavairesa - Endast för medlemmar

Tid och plats

24 maj 2024 08:00 – 25 maj 2024 17:00

Käringön, 474 74 Käringön, Sverige

Om evenemanget

En ö som ligger långt ut i havsbandet utanför Orust i Bohuslän. Inga bilar finns på ön, vilket gör Käringön till en helt fantastisk lugn och avslappnande ö.

Det slitsamma fisket har i decennier danat öborna, vars uppträdande än idag ger intryck av lugn och tillit till sin egen kraft. Vi kommer att träffa flera starka, drivna och intressanta kvinnor från ön. De ger oss tillfälle att besöka deras unika verksamheter samt shoppa loss och ta med minnen hem från Käringön.

Vi kommer att promenera runt ön och njuta av denna bohuslänska idyll med de vackra fiskarstugorna, som står tätt och omger ön. Bada kan vi göra på flera ställen runt ön och i bästa fall möta solen tillsammans!

Vi äter frukost, lunch och middag på charmiga restauranger och caféer. På fredagskvällen kommer vi att besöka den välrenommerade Petersons Krog, där var och en betalar mat och dryck var för sig.

Alla övriga kostnader som resa, logi, frukost, lunch och aktiviteter ingår i resans pris.

Vi bor på Logi och Bastu vilket är ett fantastiskt boende nära vattnet på ön. Där har vi hyrt ett eget litet hus med fina 2-bäddsrum i.

Vi planerar att organisera ett antal bilar som kör t/r Käringön. Vänligen meddela om du är intresserad att köra och har möjlighet att bidra med bil? (Skattefri milersättning utgår för resan).

KOSTNAD: 2 750 kr inkl moms

BETALNING: Betalas via faktura senare. Resan är en studieresa och därmed avdragsgill

Dela detta evenemang

bottom of page