Om Kavai

KAVAI är ett kvinnligt nätverk som jobbar för att skapa fler affärer

Vi kommer från olika typer av verksamheter och vi har en gemensam nämnare: vi vill samarbeta för att utveckla våra företag. Vi träffas sista torsdagen i månaden för att inspireras, ha trevligt och för att hitta nya affärsmöjligheter.
Läs mer om oss i Xtra Borås artikel från augusti 2016.

Vi gillar gäster

Mötena blir extra roliga när vi har många gäster, och det är en del av medlemskapet att bjuda in dem. Gästen betalar 250 kr via Swish eller Bg före mötet, mer info hittar du här. Vill de bli medlemmar är de välkomna att besöka oss två gånger innan de bestämmer sig.

Våra möten

Vi brukar träffas på Sinnenas Hus eller Yxhammargården i Borås, mellan kl 15.00 och 17.00, men för att säkert veta plats och tid för nästa möte titta i vår kalender. Här träffas vi och nätverkar, bjuder med gäster och lyssnar på en föreläsning i något spännande ämne, lätt förtäring, dryck, kaffe och kaka – och allt detta ingår i medlemsavgiften, f n 2.800 kr/år. Se datum för våra träffar under kalender. Och kom gärna en stund före så ni hinner mingla!

I KAVAI får du mycket inspiration och många spännande kontakter

Därför är det också viktigt att du som medlem är aktiv, går på våra möten, läser på hemsidan och facebooksidan regelbundet och engagerar dig i arbetet med att skapa kontaktytor.
Det vinner vi alla på!

Var beredd på att bli inspirerad men även på att inspirera andra!
Vi lovar att det kommer att bli roligt också!

En del av våra arrangemang sker i samarbete med Folkuniversitetet.  FUlogo-rodsvart