Om Kavai

KAVAI är ett kvinnligt nätverk som jobbar för att skapa fler affärer.

Vi kommer från olika typer av verksamheter och vi har en gemensam nämnare: vi vill samarbeta för att utveckla våra företag. Vi träffas sista torsdagen i månaden för att inspireras, ha trevligt och för att hitta nya affärsmöjligheter.

Vi gillar gäster.

Mötena blir extra roliga när vi har många gäster, och det är en del av medlemskapet att bjuda in dem. Gästen betalar 200 kr via Swish eller Bg före mötet, mer info hittar du här. Vill de bli medlemmar är de välkomna att besöka oss två gånger innan de bestämmer sig.

Våra möten.

Vi träffas oftast på Mebyou, Södra Kyrkogatan 33 i Borås, mellan kl 14.40 och 17.00, men för att säkert veta plats och tid för nästa möte kolla in vår kalender. Här träffas vi och nätverkar, bjuder med gäster och lyssnar på en föreläsning i något spännande ämne, lätt förtäring, dryck, kaffe och kaka – och allt detta ingår i medlemsavgiften, f n 2.600 kr/år. Se datum för våra träffar under kalender.

I KAVAI får du mycket inspiration och många spännande kontakter.

Därför är det också viktigt att du som medlem är aktiv, går på våra möten, läser på hemsidan och facebooksidan regelbundet och engagerar dig i arbetet med att skapa kontaktytor.
Det vinner vi alla på!

Var beredd på att bli inspirerad men även på att inspirera andra!
Vi lovar att det kommer att bli roligt också!