Om Kavai

Kavai är ett kvinnligt nätverk som jobbar för att skapa fler affärer.

Vi kommer från olika typer av verksamheter och vi har en gemensam nämnare:
vi vill samarbeta för att utveckla våra företag, affärsidéer och projekt.

Vår drivkraft är att skapa mer och fler affärer!

Därför fokuserar KAVAI på AFFÄRSNYTTAN. Vi träffas en gång i månaden och har strukturerade möten.
Vi lyfter fram våra medlemmars kompetenser för att hitta nya möjligheter tillsammans.

Att vara medlem i KAVAI innebär att du får tillgång till ett brett kontaktnät.

Genom att vara varandras inspiratörer och söka kompetenser inom vårt samlade kontaktnät skapar vi stora möjligheter att utveckla våra respektive områden. Du kan hitta nya samarbetspartners och få nya vyer i ditt företag och/eller projekt. Vi rekommenderar varandra och ger varandra fler uppdrag och affärer.

Vi gillar gäster.

Mötena blir extra roliga när vi har många gäster, och det är en del av medlemskapet att bjuda in dem. Gästen betalar 200 kr (på plats) och vill de bli medlemmar är de välkomna att besöka oss två gånger innan de bestämmer sig.

Våra möten.

Vi träffas oftast på Mebyou, Södra Kyrkogatan 33 i Borås, mellan kl 15.00 och 17.00, men för att säkert veta plats och tid för nästa möte kolla in vår kalender. Adress  och info om mötesplatsen finns på deras hemsida: mebyou.se  Här träffas vi och nätverkar, presenterar oss, delar med oss av våra visitkort, bjuder med gäster och lyssnar på en föreläsning i något spännande ämne, lätt förtäring, dryck, kaffe och kaka – och allt detta ingår i medlemsavgiften, f n 2.600 kr/år. Se datum för våra träffar under kalender.

I Kavai får du mycket inspiration och många spännande kontakter.

Därför är det också viktigt att du som medlem är aktiv, går på våra möten, läser på hemsidan och facebooksidan regelbundet och engagerar dig i arbetet med att skapa kontaktytor.
Det vinner vi alla på!

Var beredd på att bli inspirerad men även på att inspirera andra!
Vi lovar att det kommer att bli roligt också!

puff1
puff2
puff3